Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Brandade

  • schelvisfilet 200 g
  • volle melk 2 dl
  • olijfolie 1 dl
  • witte peper
  • kruimige kokende aardappels, geschild 1 kg
  • Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L
    6 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Visbouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Brandade

    Pocheer de schelvis in de melk en voeg de olijfolie en de visbouillon toe. Schil, was, snijd, kook en pureer de aardappels. Meng de gepocheerde schelvis samen met de melk en olijfolie door de puree. Breng de brandade op smaak met peper.