Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

bospeen

  • sinasappelsap 3 dl
  • bospeen 1 bos
  • knoflook 10 g
  • olijfolie 2 dl
  • uien 250 g
  • groene olijven zonder pit 2 el
  • komijnpoeder 3 tl
  • kaneelstokjes 1 st
  • zeezout
  • zwarte peper, gemalen
  • Gezouten citroen 1 el
  1. bospeen

    Snijd de schoongemaakte uien in halve ringen. Smoor in olijfolie. Hak de schoongemaakte knoflook fijn, voeg toe aan de uien. Snijd de geschilde bospeen en chinoise.
    Voeg toe aan de uien. Voeg het sinaasappelsap, de gezouten citroen, olijven, komijn en het kaneelstokje toe.
    Stoof tot het vocht tot sausdikte verdampt is. Breng op smaak met zout en zwarte peper.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan