Menu
Punten

Ingrediënten

+

bospeen

  • sinasappelsap 3.0 dl
  • bospeen 1.0 bos
  • knoflook 10.0 g
  • olijfolie 2.0 dl
  • uien 250.0 g
  • groene olijven zonder pit 2.0 el
  • komijnpoeder 3.0 tl
  • kaneelstokjes 1.0 st
  • zeezout
  • zwarte peper, gemalen
  • Gezouten citroen 1.0 el

Dit recept is het resultaat van een unieke samenwerking met chefs. De recepten zijn gebundeld onder de naam M.E.P. oftewel “Mise en Place”. Recepten door chefs voor chefs.

...

Bereiding

  1. bospeen

    Snijd de schoongemaakte uien in halve ringen. Smoor in olijfolie. Hak de schoongemaakte knoflook fijn, voeg toe aan de uien. Snijd de geschilde bospeen en chinoise.Voeg toe aan de uien. Voeg het sinaasappelsap, de gezouten citroen, olijven, komijn en het kaneelstokje toe.Stoof tot het vocht tot sausdikte verdampt is. Breng op smaak met zout en zwarte peper.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu