Menu
Punten

Ingrediënten

+

Boekweit:

  • boekweitkorrels 210.0 g

Vinaigrette:

Opmaak:

  • haricots-verts 200.0 g
  • zuurkool 200.0 g
  • courgetteslierten 200.0 g
  • bieslook, fijngesneden 15.0 g
  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 50.0 g

Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs.

...

Bereiding

  1. Boekweit:

    Kook de boekweit gaar in kokend gezouten water.Laat snel afkoelen
  2. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten van de vinaigrette en verdeel deze over de salade.
  3. Opmaak:

    Meng de rest van de ingrediënten met de boekweitkorrels en meng de salade, met de vinaigrette.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu