Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Boekweit:

  • boekweitkorrels 210 g

Vinaigrette:

  • Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L
    200 g
    Hellmann's Citrus Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L
    20 g
    Knorr Professional Geconcentreerde Groentebouillon Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Peper Puree 750g
    Knorr Professional Peper Puree 750g
    30 g
    Knorr Professional Peper Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak:

  • haricots-verts 200 g
  • zuurkool 200 g
  • courgetteslierten 200 g
  • bieslook, fijngesneden 15 g
  • geschaafde amandelen, geroosterd of gebruineerd 50 g

Bereiding

  1. Boekweit:

    Kook de boekweit gaar in kokend gezouten water. Laat snel afkoelen
  2. Vinaigrette:

    Meng alle ingrediënten van de vinaigrette en verdeel deze over de salade.
  3. Opmaak:

    Meng de rest van de ingrediënten met de boekweitkorrels en meng de salade, met de vinaigrette.