Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bloemkool:

  • bloemkool in stukken gesneden 750 g
  • Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g
    60 g
    Knorr Professional Kerrie Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olijfolie 25 ml

Tortilla:

  • Tortilla Wrap 3 stuks

Afwerking:

  • bladspinazie 50 g
  • Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 3L
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 3L
    100 g
    Hellmann's Dressing met Yoghurt Vloeibaar 3L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Primerba Dille 340g
    Knorr Primerba Dille 340g
    10 g
    Knorr Primerba Dille 340g is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Bloemkool:

    Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de bloemkoolstukken samen met de Knorr Professional Specerijenpuree Kerrie en de olijfolie. Rooster gedurende 15 à 20 minuten op 200°C. Laat snel afkoelen.
  2. Tortilla:

    Rooster de tortillawraps gedurende 3 minuten op 200°C. Kruimel de tortillawraps over de geroosterde bloemkool.
  3. Afwerking:

    Meng de bladspinazie er doorheen. Meng de Hellmanns yoghurtdressing samen met de Knorr Primerba Dille. Verdeel de dressing over de salade.