Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bloemkool:

  • bloemkool in stukken gesneden 750.0 g
  • olijfolie 25.0 ml

Tortilla:

  • Tortilla Wrap 3.0 stuks

Afwerking:

  • bladspinazie 50.0 g
  1. Bloemkool:

    Verwarm de oven voor op 200°C.Meng de bloemkoolstukken samen met de Knorr ProfessionalSpecerijenpuree Kerrie en de olijfolie.Rooster gedurende 15 à 20 minuten op 200°C.Laat snel afkoelen.
  2. Tortilla:

    Rooster de tortillawraps gedurende 3 minuten op 200°C.Kruimel de tortillawraps over de geroosterde bloemkool.
  3. Afwerking:

    Meng de bladspinazie er doorheen.Meng de Hellmanns yoghurtdressing samen met de Knorr Primerba Dille.Verdeel de dressing over de salade.