Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Garnituur

Opmaak

  • zure room 1 dl
  1. Soep

    Maak een liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Verhit wat olijfolie en voeg de sjalot, knoflook en de tijm toe.
    Voeg de bietjes toe en wat zwarte peper.
    Blus het geheel af met het citroensap en de balsamico.
    Voeg de groentebouillon en de munt toe en breng het geheel aan de kook.
    Pureer de bietensoep in de blender.
  2. Garnituur

    Snijd het spek in fijne reepjes en bak het vervolgens krokant in wat Phase.
    Snijd de biet in brunoise en de bieslook grof.
  3. Opmaak

    Verdeel de soep over de borden.
    Maak het geheel af met de gesneden bietjes, spekjes en de bieslook.
    Serveer de zure room apart
+