Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Hotdog

  • Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram
    10 st
    Unox Rookworst Professioneel 4 x 80 gram is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie
  • lente-uitjes 2 st
  • bacon gebakken 10 plakken

Opmaak

  • puntbroodjes 10 stuks
  • aardappel salade 600 g
  • Hellmann's Ketchup 430ml
    Hellmann's Ketchup 430ml
    100 g
    Hellmann's Ketchup 430ml is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking. Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie. Grill de rookworsten op de grill of bakplaat. Snijd de lente ui in ringen en de bacon in stukjes.
  2. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de aardappelsalade samen met de rookworst. Verdeel hierop de ketchup. Maak de hotdog af met het spek en de lente ui.