Menu
Punten
+

Soep

  • Knorr Klassiek Toscaanse Tomatensoep Poeder opbrengst 11L 200 g

Garnituur

  • paprika rood 2 st
  • gele paprika 2 st
  • aubergines 1 st
  • prei 1 st
  • pulled pork 600 g

Opmaak

  • gerookte paprikapoeder 2 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de knoflook toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Rooster de groenten in de oven, grill of barbeque. Verwarm de pulled pork in de oven. Pel de paprika’s en de prei en snijd ze samen met de aubergine in stukjes.
  3. Opmaak

    Schep de soep in de soepkoppen. Verdeel de geroosterde groenten samen met de pulled pork over de soep. Maak de soep af met een klein beetje gerookt paprikapoeder.