Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Bereiding

  • witte kool 100 g
  • olie
  • rode paprika, in blokjes 0.5 st
  • reepjes citroenschil 5 st
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    5 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    2 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • kummelzaadjes 10 stuks
  • kruidenbuiltje tijm, rozemarijn en laurier 1 st
  • Knorr Professional Kalfsjus 1L
    Knorr Professional Kalfsjus 1L
    2 dl
    Knorr Professional Kalfsjus 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zout en peper

Bereiding

  1. Bereiding

    Snijd de witte kool in stukken van 1,5 bij1,5 centimeter. Fruit ze aan, samen met de rode paprika. Voeg de citroenschil, de knoflook-en paprikapuree en de kummel toe. Doe het kruidenbuideltje rebij. Gaar het mengsel in kalfsjus. Breng op smaak met peper en zout.