Menu
Punten
1.	Verrassende receptinspiratie

1. Verrassende receptinspiratie

Wij helpen jou als chef graag met verrassing, vernieuwing en inspiratie voor recepten. Bekijk de smaakvolle recepturen waar je meteen mee aan de slag kan gaan. Wil je automatisch van de nieuwste recepten op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Unilever Food Solutions.

2.	Trends en praktische tips

2. Trends en praktische tips

Naast receptinformatie informeren we je graag over relevante trends, nieuwe ideeën, originele technieken en interessante verhalen voor de professionele keuken. Klik hier om je te laten inspireren en meld je meteen aan voor de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je geen handige tips & tricks mist.

00:00

4.	De nieuwste producten en unieke acties

4. De nieuwste producten en unieke acties

Speciaal voor jou als klant van Unilever Food Solutions hebben we regelmatig promoties klaarstaan. Van introductie-aanbiedingen op nieuwe producten tot kortingen op jouw favoriete artikelen. Houd de webshop dus in de gaten! Wil op automatisch de hoogte blijven van de laatste acties? Meld je aan voor de nieuwsbrief en loop geen promotie mis!

00:00

6.	Scan met de UFS app om snel te bestellen

6. Scan met de UFS app om snel te bestellen

Extra snel producten (her) bestellen en eenvoudig Cook & Save punten scannen? Of nieuwe recepten ontdekken? Dat kan met de UFS app. Klik hier voor meer informatie en om de app te downloaden.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tips en trends!

Maak nu een account aan en krijg 50 Cook & Save punten cadeau!