Menu
Punten
Wat houdt het Unox Soep Concept in?

Wat houdt het Unox Soep Concept in?

Het Unox Soep Concept is een compleet concept, met verschillende presentatiesystemen, speciaal ontwikkeld voor de foodservice markt. Hiermee maak je soep eten tot een belevenis voor je gasten. 

Het concept is gebaseerd op 3 uitganspunten:

  • Beleving voor je gast
  • Geld verdienen
  • Eenvoudige operatie

Voor het concept worden de vloeibare soepen van Unox gebruikt.  Er zijn al meer dan 600 locaties in Nederland die succesvol werken met het concept.

Wil je dit ook op jouw locatie? Neem nu contact met ons op! 

Voor elke locatie een passend meubel

Voor elke locatie een passend meubel

Er zijn 8 verschillende presentatiesystemen van het Unox Soep Concept beschikbaar. Afhankelijk van de behoefte van jouw locatie en van de verwachte soepafname zijn er passende materialen beschikbaar, welke in bruikleen geplaatst worden.

Werken met het Unox Soep Concept is eenvoudig, zo kun jij altijd een constante kwaliteit soep serveren aan je gasten.

Om de verkoop op je locatie te bevorderen zijn er diverse materialen ontwikkeld die de verkoop van soep stimuleren. Dit zijn bijvoorbeeld communicatiematerialen richting je gasten, inspirerende recepturen en een handige instructiekaart met allergenen informatie. 

Unox Soep Concept handboek

Unox Soep Concept handboek

Lees hier alles over de verschillende materialen die bij het Unox Soep concept horen, ontdek het complete assortiment soepen en bekijk hoe wij je kunnen helpen om een oplossing te bieden voor de vragen omtrent allergenen vanuit je gasten.

Blader door het handboek
Unox Vloeibare Soepen

Unox Vloeibare Soepen

Bij Unox doen we wat we het leukste vinden: soep maken. We houden van lekkere soep die rijk gevuld is met echte en eerlijke ingrediënten. Van onze soep moet je elke dag onbezorgd kunnen genieten. 

De handige verpakking maakt dat je de soep zowel in de combi-steamer, als au bain-marie kunt verwarmen. En mocht je de soep niet gebruikt hebben, dan kun je hem terug koelen en binnen 72 uur nog een keer gebruiken.

Minder waste, beter voor je business! 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu