Menu
Punten

Deze nieuwe technieken maken van elke barbecue een unieke ervaring. Ze zorgen voor nieuwe smaaksensaties die elke gast zal weten te waarderen.

Smoken is het nieuwe grillen

Smoken is het nieuwe grillen

Deze eeuwenoude techniek is weer helemaal terug.

Roken kun je perfect op de barbecue en het is dé trend van het moment. Je laat de houtschilfers een uur of twee weken in water. Je legt ze daarna op de hete kolen of je doet ze in een speciale smokerbox die je op de grill zet. Ideaal om een eendenborst of een stukje zalm te roken.

Vlees noch vis

Vlees noch vis

Vegetarisch barbecueën, het lijkt tegenstrijdig.

Vroeger moest je je als vegetariër beperken tot wat schijfjes komkommer, een hoopje geraspte wortel en als je geluk had een paar gegrilde groenten op een spies. Wij hebben een paar verrassende suggesties die zelfs de grootste vleeseters zullen verleiden!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu