Menu
Punten

Deze nieuwe technieken maken van elke barbecue een unieke ervaring. Ze zorgen voor nieuwe smaaksensaties die elke gast zal weten te waarderen.

Smoken is het nieuwe grillen

Smoken is het nieuwe grillen

Deze eeuwenoude techniek is weer helemaal terug.

Roken kun je perfect op de barbecue en het is dé trend van het moment. Je laat de houtschilfers een uur of twee weken in water. Je legt ze daarna op de hete kolen of je doet ze in een speciale smokerbox die je op de grill zet. Ideaal om een eendenborst of een stukje zalm te roken.

Vlees noch vis

Vlees noch vis

Vegetarisch barbecueën, het lijkt tegenstrijdig.

Vroeger moest je je als vegetariër beperken tot wat schijfjes komkommer, een hoopje geraspte wortel en als je geluk had een paar gegrilde groenten op een spies. Wij hebben een paar verrassende suggesties die zelfs de grootste vleeseters zullen verleiden!

OFYR, stijlvol outdoor cooking.

OFYR, stijlvol outdoor cooking.

OFYR is dankzij het unieke design een bijzonder stijlvol én veelzijdig kooktoestel. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede, platte rand die fungeert als een zeer efficiënt kookoppervlak. De warmte straalt vanuit het midden naar buiten toe zodat één kookplaat meerdere kooktemperaturen heeft. Ideaal om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden.

Wakker worden met BBQ.

Wakker worden met BBQ.

Een event ’s ochtends vroeg? Verras je gasten met een ontbijt-barbecue! Wat dacht je van een heuse ontbijtburger met een briochebroodje en wat truffelmayonaise? Of verwen ze met een smoked roasted eitje. Het kan allemaal.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu