Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Moderne chefs eisen behalve de beste smaak van hun ingrediënten ook dat hun ingrediënten een duurzame oorsprong hebben. Wij kopen onze oliën van leveranciers die hun grondstoffen halen uit de oogst van familiebedrijven. Omdat iedere boerderij en elk land waar we onze olie vandaan halen een eigen manier van telen heeft, leveren we maatwerk in de relaties met al onze boeren. Op die manier maken we zoveel mogelijk een positief verschil voor onze leveranciers.

Koester je boer

Koester je boer

We willen er zeker van zijn dat de boeren die onze olie leveren net zo toegewijd zijn aan maatschappelijk verantwoord ondernemen als wijzelf. Daarom zijn we enthousiast over de samenwerking met onze boeren die ondernemen met visie en ervoor zorgen dat ook toekomstige generaties dankzij hun aanpak kunnen boeren op gezonde en vruchtbare bodem.

Ervaar de geweldige smaak

Ervaar de geweldige smaak

Onze olie zorgt voor de perfecte structuur waar onze mayo om bekend staat. De unieke smaak van Hellmann’s verreikt de goede smaak van je sandwich, burger of salade.

Hellmann's Real Mayonaise 5L

Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak, een rijke, zachte textuur en is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De herkenbare smaak gaat terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Ideaal voor salades en sandwiches en als basis voor sauzen: deze mayonaise geeft binding aan alle gerechten. Het is een lekkere saus voor bij friet, burgers en alle snacks, en ook erg geschikt als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Hellmann’s Real Mayonaise is speciaal voor grootverbruikers verkrijgbaar in een emmer van 5 liter. Daarnaast is er een handige knijpfles van 430 ml.

29
Prijsindicatie (excl. BTW)