Menu
Punten

00:51

1. Een introductie over grillen

Nationaal barbecuekampioen en chef-kok Abdul Yaseen van restaurant Darbaar laat zien hoe je de techniek van het grillen onder de knie kunt krijgen. Hij laat je kennismaken met de wereld van barbecueën en grillen, en leert je alle technieken, hulpmiddelen, vaardigheden en ingrediënten die je nodig hebt. Van het inkopen van ingrediënten tot het marineren van vis en het gebruik van de robata-grill: er is genoeg om mee aan de slag te gaan.

02:31

2. Keukengerei voor grillen

Loop door de keuken van restaurant Darbaar terwijl chef-kok Abdul Yaseen je de essentiële hulpmiddelen voor een goede barbecue en grill laat zien, van grillen op de robata tot het bereiken van perfecte resultaten in de Tandoor-oven.

02:24

3. Ingrediënten van hoge kwaliteit inkopen

Chef-kok Abdul Yaseen vertelt je over het belang van hoogwaardige ingrediënten, van het inkopen van seizoensproducten en het bewaren van specerijen voor de beste resultaten tot tips om ervoor te zorgen dat vis en vlees supervers zijn. 

02:52

4. Een hele vis voorbereiden en marineren

Leer hoe belangrijk het is om een hele vis voor te bereiden, op smaak te brengen en te marineren voor de beste resultaten op de grill.

03:01

5. Op de robata gegrilde zeebaars met groenten

Leer hoe je een hele vis op de robata-grill grilt en stoomt zodat je elke keer een perfect verkoolde huid en mals vlees hebt. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu