Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Creme:

  • boter 1 kg
  • basterdsuiker 1 kg
  • gepasteuriseerde eidooiers 625 g
  • amandelen, fijngehakt 625 g
  • volle melk 2 l
  • blanke rum 300 ml

Vullen 1/1 Gastronorm:

  • lange vingers 1.2 kg

Opmaak:

  1. Creme:

    Klop de boter met 900 g suiker lichtgeel en schuimig.
    Voeg de eierdooiers toe en klop verder tot een luchtig geheel.
    Roer de fijngehakte amandelen door het boter-dooiermengsel.
    Meng de melk en de rum.
  2. Vullen 1/1 Gastronorm:

    Leg in een gastronormschaal laag om laag biscuits, rummelk en botercrème.
    Zorg dat de bovenste laag uit lange vingers bestaat.
    Zet de schaal gedurende 4 uur in de koelkast.
  3. Opmaak:

    Klop de Blue Band met de rest van de suiker stijf en bestrijk de taart voor het serveren met een dikke laag opgeklopte Blue Band.
+