Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Limoenmousse

Opmaak

  • mintblaadjes 10 st
  • frambozen 1 bakje
  • frambozen, coulis 100 g
  1. Limoenmousse

    Rasp de schil van de limoen, en pers vervolgens het sap van de limoen uit.
    Klop de Blue Band op en zet in de koelkast.
    Doe het eiwit met de suiker en de rasp van de limoenin een pan en verwarm dit au bain-marie al roerend met een garde tot 65ºC.
    Haal de pan uit het water en klop het geheel stijf en koud met een mixer.
    Meng het limoensap door de stijfgeslagen Blue Band en spatel het stijfgeslagen eiwit er door.
    Vul een spuitzak en spuit de mousse in de glazen of borden en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
  2. Opmaak

    Snijd de mint in fijne reepjes.
    Decoreer de mousse met de frambozen en frambozencoulis.
    Bestrooi met de mint.
+