Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L
    1 l
    Knorr Professional Kippenbouillon Gelei 32L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Supérieur Champignon Crèmesoep Poeder 9L
    Knorr Supérieur Champignon Crèmesoep Poeder 9L
    120 g
    Knorr Supérieur Champignon Crèmesoep Poeder 9L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zure room 80 g
  • Knorr Maizena Express Blank 1kg
    Knorr Maizena Express Blank 1kg
    20 g
    Knorr Maizena Express Blank 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • room 250 ml
  • melk 250 ml
  • poeder van eekhoorntjesbrood 10 g
  • zout en peper

Bereiding

  1. Soep

    Breng de champignoncrèmesoep, de bouillon en de zure room aan de kook. Laat inkoken. Bind eventueel met Maizena Express. Vermeng de room, de melk en het poeder van eekhoorntjesbrood. Breng op smaak. Doe over in een sifon met twee patronen. Zet in de koelkast. Serveertip: Serveer de warme cappuccino in een aperitiefglaasje of een ander serviesdeel. Spuit de espuma erop. Werk af met poeder van eekhoorntjesbrood en een snufje kruiden.