Menu
Punten

Ondanks dat 84% van de Nederlanders een vegetarische optie wil, bestaat 80% van de menu’s uit vlees en vis. Daarom vragen burgers met het Vegetarisch Burgerinitiatief om plantaardige burgers op de menukaart. Je komt niet meer weg met een kaart zonder vegetarische opties. Wees klaar voor de toekomst en serveer je gasten ‘het nieuwe vleesch’ van De Vegetarische Slager.
Echt vlees als maatstaf

Echt vlees als maatstaf

Als je een alternatief voor vlees biedt, wil je niet inleveren op kwaliteit. Daarom staan smaak en textuur altijd voorop bij De Vegetarische Slager. Zo kun jij als chef het verlangen naar vlees vervullen, zonder dat daar dieren aan te pas komen. De producten ogen niet alleen als vlees, maar geven ook hetzelfde mondgevoel en de sappigheid van vlees die jouw gasten gewend zijn. 

Rijk aan eiwitten

Rijk aan eiwitten

Om de kenmerkende vleestextuur na te bootsen combineert De Vegetarische Slager diverse plantaardige structuren; denk bijvoorbeeld aan sojabonen en tarwe. Die zorgen er tegelijkertijd voor dat de vleesvervangers rijk aan eiwitten zijn.

Een burger als alternatief

Een burger als alternatief

Op vrijwel iedere menukaart in Nederland is wel een burger te vinden. En laat nou net een hamburger minstens zo smakelijk, plantaardig geserveerd kunnen worden. De Vegetarische Slager heeft verschillende plantaardige burgers om op de kaart te zetten: de Raw NoBeef Veganistische Burger, de Crispy NoChicken Veganistische Burger en de NoBeef Vegetarische Hamburger. Voor elke burger is er wel een burger. 

Snel en makkelijk in bereiding

Snel en makkelijk in bereiding

Hoewel de producten van De Vegetarische Slager bijna niet van echt vlees te onderscheiden zijn, is de bereiding ervan wel anders. Het is belangrijk dat je je als chef verdiept in hoe je plantaardig vlees optimaal bereidt. Je kan de burgers gemakkelijk, zonder extra handelingen, in maar liefst 6 minuten in de combi-steam bereiden (op 220graden met 10% stoom). Hierbij serveer je zonder moeite die plantaardige hamburger waar de burger om vraagt. Check hier de juiste bereidingstechnieken per product.

Kies voor een betrouwbaar merk

Kies voor een betrouwbaar merk

Hygiëne was al heel belangrijk, maar is sinds de coronacrisis - samen met veiligheid- nog belangrijker. Mensen moeten het weer aandurven om naar openbare gelegenheden te gaan. Win het vertrouwen van je gasten door betrouwbare Nederlandse merken aan te bieden. Juist in deze tijd zijn sterke merken belangrijk voor je gasten. Ze vallen graag terug op de zekerheden ervan. Dankzij de bekendheid in supermarkten, bied je met De Vegetarische Slager een veilige en lekkere keuze.

Vega(n) dieet is meer in trek

Vega(n) dieet is meer in trek

De vraag naar plantaardige voeding wordt alsmaar versterkt. Gasten zijn nu meer dan ooit bezig met hun voeding, waar het vandaan komt en wat ze precies eten. Speel in op deze trend met een groenterijke menukaart en bied voldoende vegetarische opties aan. Sluit je aan bij het Vegetarische Burgerinitiatief en zet plantaardige burgers op de kaart! 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu