Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Wist je dat de meeste mensen die vegetarische gerechten bestellen, zelf geen vegetariër zijn? Om deze vleesliefhebbers over te halen om jouw vegetarische gerechten te kiezen helpen benamingen als “veggie” of “nep vlees” meestal niet. Het klopt dat de meeste producten van De Vegetarische Slager plantaardig zijn, maar ze zijn niet specifiek voor vegetariërs gemaakt. Ze zijn gemaakt voor vleesliefhebbers – mensen die van de smaak en textuur van vlees houden. Dit kan een vleeseter zijn, maar ook een vegetariër of veganist.

Advies voor jouw menu

We weten uit studies dat 89%* van alle vegetarische gerechten buitenshuis door vleeseters worden besteld. Het is daarom belangrijk om in je achterhoofd te houden dat zij een groot deel van je doelgroep zijn. Wat betekent dit voor je menu?

1. Plaats geen apart “vegetarisch” stuk op je menukaart

Plantaardige gerechten worden veel vaker besteld wanneer ze tussen alle andere hoofdgerechten staan. Plaats daarom ook gerust jouw burger van De Vegetarische Slager hiertussen.

2. Noem het gerecht niet “vegetarisch” of “vegan"

Gebruik in plaats daarvan originele benamingen voor je gerechten of gebruik de benamingen van De Vegetarische Slager, zoals “Brunch met Little Willies”.

3. Gebruik vegetarische en veganistische icoontjes

De gasten die wél vegetarisch of veganistisch zijn, kunnen op die manier snel een gerecht vinden dat bij hun voorkeur past.

 

*bron: https://www.cam.ac.uk/vegnudge

De Vegetarische Slager op jouw kaart

De Vegetarische Slager op jouw kaart

Benieuwd naar tips & tricks over hoe je De Vegetarische Slager producten het beste op jouw kaart kan zetten? Bekijk de download hieronder!

Download