Menu
Punten

Hoe dan ook: het aantal gasten dat minder of zelfs geen vlees en vis eet groeit gestaag. Je komt niet meer weg met een menukaart zonder vegetarische opties. Speel je proactief in op deze groeiende vraag, dan ben je klaar voor de toekomst. Ontdek de voordelen van ‘het nieuwe vleesch’ van De Vegetarische Slager.
Echt vlees als maatstaf

Echt vlees als maatstaf

Als je een alternatief voor vlees biedt, wil je niet inleveren op kwaliteit. Daarom staan smaak en textuur altijd voorop bij De Vegetarische Slager. Zo kun jij als chef het verlangen naar vlees vervullen, zonder dat daar dieren aan te pas komen. De producten ogen niet alleen als vlees, maar geven ook hetzelfde mondgevoel en de sappigheid van vlees die jouw gasten gewend zijn. 

Rijk aan eiwitten

Rijk aan eiwitten

Om de kenmerkende vleestextuur na te bootsen combineert De Vegetarische Slager diverse plantaardige structuren denk bijvoorbeeld aan sojabonen en tarwe. Die zorgen er tegelijkertijd voor dat de vleesvervangers rijk aan eiwitten zijn.

Voor elk gerecht een alternatief

Voor elk gerecht een alternatief

Hoe je menukaart er ook uitziet, voor vrijwel elk gerecht kun je met De Vegetarische Slager een vegetarisch alternatief bieden. Verras je gasten met een caesarsalade met NoChicken-kipstukjes en NoBacon-spek. Ook voor de bekende hardlopers is een oplossing. Wat dacht je van een vegetarische MC2 burger, bofkipburger, roockworst of een ouderwetse gehacktbal in jus. Voor elke gast wat wils.

Snel en makkelijk in bereiding

Snel en makkelijk in bereiding

Hoewel de producten van De Vegetarische Slager bijna niet van echt vlees te onderscheiden zijn, is de bereiding ervan wel anders. Het is belangrijk dat je je als chef verdiept in hoe je plantaardig vlees optimaal bereidt. De NoChicken-kipstukjes moet je bijvoorbeeld als een biefstuk klaarmaken, niet als echte kip. Het is een kwestie van hete olie, dichtschroeien, een keer omdraaien en klaar. Check hier de juiste bereidingstechnieken per product.

Kies voor een betrouwbaar merk

Kies voor een betrouwbaar merk

Hygiëne was al heel belangrijk, maar is sinds de coronacrisis - samen met veiligheid- nog belangrijker. Mensen moeten het weer aandurven om naar openbare gelegenheden te gaan. Win het vertrouwen van je gasten door betrouwbare Nederlandse merken aan te bieden. Juist in deze tijd zijn sterke merken belangrijk voor je gasten. Ze vallen graag terug op de zekerheden ervan. Dankzij de bekendheid in supermarkten, bied je met De Vegetarische Slager een veilige en lekkere keuze.

Vega(n) dieet is meer in trek

Vega(n) dieet is meer in trek

De vraag naar plantaardige voeding wordt alsmaar versterkt. Gasten zijn nu meer dan ooit bezig met hun voedings, waar het vandaan komt en wat ze precies eten. Speel in op deze trend met een groenterijke menukaart en bied voldoende vegetarische opties aan. 

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu