Menu
Punten
Help de horeca

Help de horeca

Het initiatief zet zich in voor horecazaken die gesloten zijn vanwege het corona virus. Gasten kunnen een waardebon kopen voor een etentje in jouw restaurant op moment dat je weer open gaat. Zo hebben zij iets leuks om naar uit te kijken en wordt de klap voor jou iets opgevangen.

Meld je hier aan! (deelname is gratis)

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis

Het zijn uitzonderlijke tijden, de Horeca in Nederland ligt vrijwel stil. Daarom zetten wij ons in als partner van ‘Samen uit, samen thuis’. Wij roepen Nederlanders op om juist nu ‘uit eten’ te blijven gaan, maar dan thuis om zo hun favoriete lokale restaurants te blijven steunen. Gasten worden daarnaast aangemoedigd om een foto van hun maaltijd te delen op social media met de hashtag #samenuitsamenthuis.

Too Good To Go voor ondernemers

Too Good To Go voor ondernemers

Via de Too Good To Go-app kun je nu tijdelijk afhaalmaaltijden aanbieden! Een non-profit initiatief om ondernemers in deze uitdagende tijd een steuntje in de rug te bieden. Met deze oplossing kun jij de lekkerste gerechten blijven bereiden en halen gasten het veilig en snel af. Meld je aan!

#steundekeukens

#steundekeukens

#steundekeukens zet per stad overzichtelijk op een rij welke restaurants nog open zijn voor afhaal en bezorgen. Zo kunnen gasten in deze tijd hun favoriete restaurant een hart onder de riem steken, of gewoon genieten van de lekkerste gerechten. Staat jouw restaurant er niet tussen? Geen probleem! Meld je aan via de website

Etenover.nl

Etenover.nl

Dit initiatief is een tijdelijke digitale marktplaats waar foodproducenten direct hun voorraad kunnen aanbieden aan consumenten, waardoor voedselverspilling wordt tegengegaan. Lees meer en maak een account aan.

Red de restaurants

Red de restaurants

Het initiatief zet zich in voor restaurants die gesloten zijn vanwege het corona virus. Gasten kunnen een waardebon kopen voor een etentje in jouw restaurant op moment dat je weer open gaat. De bonnen hebben een geldigheid van 2 jaar.

Lees hier meer en meld je aan!

Steun de Horeca in Leusden

Steun de Horeca in Leusden

Steun de Horeca in Leusden heeft heel overzichtelijk op 1 website gezet welke horeca nu beschikbaar is voor afhaal of bezorgen in Leusden. Zo kunnen gasten in één klik zien of ze hun favoriete restaurant kunnen steunen.