Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

#steundekeukens

#steundekeukens

#steundekeukens zet per stad overzichtelijk op een rij welke restaurants nog open zijn voor afhaal en bezorgen. Zo kunnen gasten in deze tijd hun favoriete restaurant een hart onder de riem steken, of gewoon genieten van de lekkerste gerechten. Staat jouw restaurant er niet tussen? Geen probleem! Meld je aan via de website

Too Good To Go voor ondernemers

Too Good To Go voor ondernemers

Om voedselverspilling tegen te gaan kun je je aanmelden bij Too Good To Go. Je verkoopt je ‘Magic Boxen’ simpelweg met het eten dat je aan het eind van de dag overhoudt. Gemakkelijk en snel. Meld je aan!

Red de restaurants

Red de restaurants

Het initiatief zet zich in voor restaurants die gesloten zijn vanwege het corona virus. Gasten kunnen een waardebon kopen voor een etentje in jouw restaurant op moment dat je weer open gaat. De bonnen hebben een geldigheid van 2 jaar.

Lees hier meer en meld je aan!

Samen uit, samen thuis

Samen uit, samen thuis

Het zijn uitzonderlijke tijden, de Horeca in Nederland ligt vrijwel stil. Daarom zetten wij ons in als partner van ‘Samen uit, samen thuis’. Wij roepen Nederlanders op om juist nu ‘uit eten’ te blijven gaan, maar dan thuis om zo hun favoriete lokale restaurants te blijven steunen. Gasten worden daarnaast aangemoedigd om een foto van hun maaltijd te delen op social media met de hashtag #samenuitsamenthuis.

Haalmenu.nl

Haalmenu.nl

Op de interactieve map van haalmenu.nl vind je horecaondernemingen die extra inzetten op afhalen in deze tijd waarin uiteten minder vanzelfsprekend is. Het platform toont je hoe ver restaurants van je vandaan zijn, een selectie van afhaalgerechten, hoeveel calorieën je verbrandt door zelf af te halen én leuke weetjes over de restaurants. Help jij zo veel mogelijk restaurants letterlijk en figuurlijk op de kaart te zetten? Ga dan hier naar de website! 

Steun de Horeca in Leusden

Steun de Horeca in Leusden

Steun de Horeca in Leusden heeft heel overzichtelijk op 1 website gezet welke horeca nu beschikbaar is voor afhaal of bezorgen in Leusden. Zo kunnen gasten in één klik zien of ze hun favoriete restaurant kunnen steunen.