Menu
Punten

Geld besparen

Als non-profitorganisatie heeft Elly te maken met een strikt budget. Een uitdaging, vindt ze: “Als we onder het maximale bedrag blijven, kunnen we weer nieuwe dingen proberen in de keuken. Dat is interessant; want dan kan ik bijvoorbeeld speciale menu’s ontwikkelen voor oncologiepatiënten of mensen met maag-, darm- en leverziektes.” 

Gerichter inkopen

Sinds Orbisk in de keuken staat wordt alles dat in de afvalcontainer verdwijnt vooraf door het systeem gefotografeerd. “Zo kan ik heel makkelijk schakelen in de inkoop en ons dagmenu kritisch evalueren. Want ook aan de restjes kan ik zien wat wel en niet gewaardeerd wordt.” Voordat Elly een concreet doel stelde, moest de nulmeting correct zijn. “Ik wilde het team eerst laten wennen aan deze nieuwe manier van weggooien. Gelukkig pakte iedereen het heel snel op. Dus binnenkort kan ik met heldere cijfers gerichter inkopen en aansturen.”

02:41

De voordelen van Orbisk

De voordelen van Orbisk

• Tot 50% minder voedselverspilling per jaar; een besparing van tienduizenden euro’s 

• Automatisch meten en objectieve rapportages van je afvalstromen; de slimme camera herkent automatisch wat wanneer wordt weggegooid 

• Inzicht in verspilling en eetgedrag van patiënten 

• Verduurzaam en draag bij aan een betere wereld; minder voedselverspilling betekent minder impact op het milieu

Redirecting...

Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Orbisk proberen? Nu de eerste twee maanden gratis!

Wil je ook voedselverspilling terugdringen en  tot 50% besparen met de Orbisk-voedselafvalmonitor op jouw locatie? Vraag dan hier meer informatie aan.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu