Link in bio
Alle recepten en artikelen van onze Instagram pagina op een rij!
-
Meloen gazpacho met tomaatjes, citrus en buratta
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog m...
-
Lams procureur met Malagawijn, gebrande polenta en groene groenten
Malagawijn is een zoete versterkte wijn die in de Spaanse stad Málaga geproduceerd wordt.
-
Thaise zalmsalade met rode rijst en citrus gember vinaigrette
Rode rijst is een langkorrelige rijstsoort en vergelijkbaar met Jasmijnrijst. Rode rijst is ongepeld en heeft een stevige ‘b...
-
Griet met gebrande asperges en gepofte ui met witte wijnsaus en bieslook
Door de gekookte asperges met een gasbrander te bewerken krijgen ze een niet alleen een geschroeide uitstraling maar ook ...
-
Aardappel gnocchi met meiknolletjes, gorgonzola en snijbiet
Snijbiet is een bladgewas, waarvan zowel de bladeren en de bladstelen als groente worden gegeten.
Het is een oude ve...
-
Tomaten-venkel salade met aalbessen, hangop en tomatenvinaigrette
Voor de hangop in dit gerecht maken we gebruik van volle yoghurt. Karnemelk kan ook als basis gebruikt worden.
-
Short rib met asperges, gerookte Dijonaise saus en gepekelde eidooier
Gepekelde eidooiers maken is echt de moeite waard.
Kijk voor ons recept op deze site.De gepekelde eidooier heeft een... -
Katsu Sando met tonkasu saus
Katsu Sando is een populaire van oorsprong Japanse sandwich. Dit is een vegetarische variant die zowel koud als warm gegeten ka...
-
Ceviche van coquilles met groene appel, koriander en citrus
Met Knorr Professional Intense Flavours boek je niet alleen tijdwinst maar maak je gerechten spannender en geef je ze nog m...
-
Parelhoender met parelgort risotto en worteltjes
Met liquid concentrates breng je niet alleen je gerechten snel op smaak maar je kunt ze ook als basis gebruiken voor al je ...
-
Jonge groenten met Iberico ham en mosterd-hollandaise
De naam van de Spaanse ham “pata negra” is genoemd naar de zwarte poten van het varken.
De ham wordt in Spanje tegenwoord... -
Lasagne met asperges, spinazie en kaas
-
Romaanse sla met boterboontjes, coquilles en witte wijn saus met viseitjes
Boterboontjes worden ook wel eens was-boontjes genoemd. Boterboontjes zijn lichtgeel van kleur en hebben een romige boterachtig...
-
Gegrilde zalm met geblakerde prei, asperges en landcress
Door de asperges en de prei kort af te branden krijgen ze een unieke smaak.
-
Courgette broodsoep met citroen en zonnebloempitten
Door gebruik te maken van zuurdesem brood als ingredient krijgt de soep een mooie binding en friszure smaak.
-
Gebrande witte en groene asperges met Hollandaise en bieslookolie
Door de gekookte asperges met een gasbrander te bewerken krijgen ze een niet alleen een geschroeide uitstraling maar ook ...
-
"Minty cucumber" Bouillon met komkommer, granny smith, limoen, munt & gin
Bouillon is het fundament van de keuken, een erg veelzijdig product waarmee je eindeloos kunt combineren. Wij kwamen uit op dez...
-
"Tartelettes" met gebraden knolselderij met lavas
De knolselderij wordt eerst gekookt en daarna in de oven gebraden.