Vrije uitloopeieren | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Hellmann’s is al een lange tijd betrokken met duurzaamheid en verantwoord ondernemen. De Hellmann’s producten zijn niet enkel smaakvol maar dragen ook bij aan een verantwoorde voeding, op een milieuvriendelijke manier. Daarom maken zij enkel gebruik van kwalitatieve ingrediënten, zoals vrije uitloopeieren, en zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de impact van hun producten op het milieu te reduceren.

Hellmann’s produceert elk jaar veel mayonaise, wat betekent dat zij een grote hoeveelheid eieren gebruiken. De mayonaises worden bereid met 100% vrije-uitloop eieren. De toewijding van Hellmann’s tot het gebruik van vrije-uitloop eieren maakt een gigantisch verschil in de kwaliteit van leven van miljoenen hennen. Deze eieren zijn van kippen die de hele dag naar buiten kunnen. De uitloop van de kippen is grotendeels begroeid, precies wat de kippen prettig vinden. 

Oliën van duurzame oorsprong

Hellmann’s doet er alles aan om er zeker van te zijn dat de boeren die de oliën leveren toegewijd zijn aan duurzame landbouw. Dit om het land te beschermen met het oog op de toekomst. Hellmann’s gebruikt momenteel al een significante hoeveelheid gecertificeerde duurzame oliën om hun producten te bereiden en willen dit nog verder verhogen. Hellmann’s doel is om in 2020 100% van de koolzaadolie uit duurzame bronnen te halen. 

 

Hellmann's Real Mayonaise 430ml

Hellmann's Real Mayonaise heeft een onmiskenbare smaak, een rijke, zachte textuur en is gemaakt van kwalitatieve ingrediënten. De herkenbare smaak gaat terug naar de creatie van Hellmann's Mayonaise in een New Yorkse deli in 1912. Ideaal voor salades en sandwiches en als basis voor sauzen: deze mayonaise geeft binding aan alle gerechten. Een lekkere saus voor bij friet, burgers en al je snacks, heerlijk ook als dip. Gemaakt met vrije-uitloopeieren, glutenvrij en geschikt voor een vegetarische voeding. Ook verkrijgbaar in een emmer van 5 liter, een handige knijpfles van 430 ml en een portieverpakking van 10 ml.

Meer informatie
2 19
€ 2,37 Prijsindicatie (excl. BTW)

Zout

Hellmann’s heeft zich toegewijd om het zoutgehalte in zijn producten te verlagen tot een verantwoord niveau. Daarnaast zijn zij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om het zoutgehalte verder te reduceren zonder de geweldige Hellmann’s smaak te veranderen. 

Bereid met eenvoudige en echte ingrediënten

Goede producten zijn niet alleen smaakvol maar zijn ook op een verantwoorde manier en met goede en duurzame ingrediënten bereid. Hellmann’s doet zijn uiterste best om zijn positieve bijdrage aan het milieu te verhogen. Daarom zijn de ingrediënten van Hellmann’s zoveel mogelijk afkomstig van duurzame bronnen en probeert Hellmann’s de impact van zijn producten op het milieu te reduceren. De informatie over de ingrediënten waarmee de producten zijn bereid zijn te vinden op de website en op de verpakkingen van de producten.