Menu
Punten

Maak je een account aan op onze website? Dan ben je automatisch lid van ons loyaliteitsprogramma Chef's Exclusive.

Hiermee profiteer je van vele voordelen:

  • Sparen voor gratis cadeaus met Cook & Save
  • Exclusieve uitnodigingen voor Chef’s Tables ​
  • Speciale (win)acties en promoties​
  • Meer dan 1000 gratis recepten
1.	Cook & Save

1. Cook & Save

Sparen voor gratis cadeaus met Cook & Save.

Cook & Save is het spaarprogramma waarmee je bij aankoop van UFS producten punten kan sparen voor gratis cadeaus. We willen jou namelijk graag ook wat teruggeven omdat jij voor onze producten hebt gekozen. Hoe vaker je voor ons kiest, hoe meer punten je kan sparen om in te wisselen voor cadeaus. Er is voor ieder wat wils: Bekijk de catalogus en begin vandaag nog met sparen!

2.	Promoties

2. Promoties

Voordelige promoties in onze webshop.

We hebben regelmatig aantrekkelijke en voordelige promoties in onze webshop. Denk aan cadeau’s bij aankopen in de webshop of het sparen van dubbele Cook & Save punten op geselecteerde producten. Enige voorwaarde? Lid zijn van Chef’s Exclusive. Zo simpel is het! 

3.	Culinaire training video’s

3. Culinaire training video’s

Bekijk culinaire training video's in onze UFS Academy.

UFS Academy is het platform met culinaire trainingen voor en door chefs. Leer over diverse kooktechnieken en wereldse keukens met video's over dimsum, Spaanse tapas, de veganistische keuken en nog veel meer. We houden onze video’s kort en to-the-point zodat je achteraf genoeg tijd hebt om zelf in de keuken te experimenteren. Heb jij nog suggesties voor thema’s die je graag wil zien terugkomen? Laat het ons dan weten! 

4.	Exclusieve deelname aan evenementen (Chef’s Tables)

4. Exclusieve deelname aan evenementen (Chef’s Tables)

Exclusieve deelname aan evenementen 

Voor deelnemers van Chef’s Exclusive organiseren we exclusieve events om bijvoorbeeld met top-chef’s in gesprek te gaan in de keuken. Hiervoor kan je sparen met je Cook & Save punten. 

Helaas zijn events op locatie op dit moment niet mogelijk, maar zodra de maatregelen versoepeld zijn zullen we hier meer informatie over communiceren. Bekijk in de tussentijd onze live streams!

5.	Trends à la Carte magazine

5. Trends à la Carte magazine

Een gratis jaarlijks culinair magazine.

Een keer per jaar wordt onze jaarlijkse culinaire magazine Trends à la Carte gepubliceerd: 60 pagina’s vol inspiratie, recepten, tips & interviews over relevante thema’s en onderwerpen van het jaar. Als lid van Chef’s Exclusive kan je het magazine gratis ontvangen! Laat je gegevens achter en we sturen het magazine zo snel mogelijk jouw kant op.  

6.	Gratis samples van onze nieuwste producten

6. Gratis samples van onze nieuwste producten

Probeer gratis samples uit van onze nieuwste producten.

We komen regelmatig met nieuwe producten die passen bij de huidige trends en veranderende behoeftes van je gasten. Uiteraard willen we graag dat jij als deelnemer aan Chef’s Exclusive als allereerste gebruik kan maken van onze nieuwste producten.  

Houd deze pagina in de gaten voor alle beschikbare samples die je gratis kunt bestellen. 

Zijn je vragen nog niet beantwoord op deze pagina? Lees dan hier de veelgestelde vragen!

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu