Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rendang:

Garnituur:

  • tauge 200.0 g

Opmaak:

  • atjar 200.0 g
  • koriander tak 5.0 g
  • pinda crumble 30.0 g

De van oorsprong Indonesische rendang wordt helemaal gereduceerd tot alle vloeistof is verdampt en het kookproces verandert van koken in bakken.  

...

Bereiding

  1. Rendang:

    • Smoor de uiblokjes in de olie.
    • Voeg de boemboe, gember en knoflook toe en bak deze kort mee.
    • Kneus het citroengras en voeg deze samen met de limoenblaadjes, ketjap en de kokosmelk toe.
    • Breng het geheel aan de kook en laat het geheel gedurende 15 minuten rustig garen.
    • Bak de vegetarische kipstuckjes bij voorkeur ontdooid in wat olie bruin.
    • Meng de gebakken kipstuckjes door de saus.
  2. Garnituur:

    • Maak de taugé schoon en kook de rijst.
  3. Opmaak:

    • Verdeel de rijst over de kommen en schep de rendang erbij.
    • Maak het gerecht af met de taugé, atjar, koriander en wat pinda crumble.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu