Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rookworst

Garnituur

  • augurk 3.0 st
  • kropsla 1.0 st

Opmaak

  • zoet zure rode kool* 600.0 g
  • rozemarijn aardappels* 20.0 stuks
  • mosterdmayonaise* 250.0 g

De knapperige augurk en de zoetzure rode kool vormen samen met de aardappels die in de olijfolie gegaard zijn een waar feest in combinatie met de rookworst.

...

Bereiding

  1. Rookworst

    Verwarm de worsten in de verpakking.Haal de worsten uit de verpakking.Bak de worsten in watboter rondom bruin op de bakplaat of pan.
  2. Garnituur

    Snijd de augurken in plakjes en was de kropsla.
  3. Opmaak

    Serveer de worsten met de rode kool*, augurk, kropsla, rozemarijnaardappels* en de mosterdmayonaise*.* zie recept
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu