Menu
Punten

Ingrediënten

+

Rotsjes

  • pompoenpitten 25.0 g
  • zonnebloempitten 25.0 g
  • pistachepitten 25.0 g
  • amandelen 25.0 g
  • cacao boter 25.0 g
  • witte chocolade 50.0 g
  • Matcha-groene thee 2.0 g
  • cranberry's, gedroogde 25.0 g
  • rijst, gepofte 30.0 g

Matcha thee zien we behalve tijdens de Japanse thee ceremonie of als matcha latte steeds vaker verschijnen. De groene thee is perfect te combineren in o.a. ijs, soba noedels en witte chocolade.

...

Bereiding

  1. Rotsjes

    Rooster de pitten en de amandelen in de oven.
    Smelt de cacaoboter samen met de chocolade, pindakaas en de voeg de matcha toe.
    Meng de pitten, amandelen, cranberry’s en de gepofte rijst door de cacaomassa.
    Verdeel de massa op vetvrijpapier of in een siliconen mal in porties.
    Laat de rotsjes stollen in de koelkast en los de rotsjes.

  2. Bewaren

    bewaar de rotsjes afgedekt op een koele plaats.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu