Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

Opmaak

  • uien, gebakken 300.0 g
  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • Hellmann's Ketchup 100.0 g

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter.
Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    • Verwarm de rookworsten in de verpakking.
    • Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.
    • Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
    • Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  2. Opmaak

    • Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworst.
    • Maak de hotdog af met de gebakken uien, augurk, ketchup en wat gebakken uitjes.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu