Menu
Punten

Ingrediënten

+

Hotdog

Garnituur

Opmaak

  • puntbroodjes 10.0 stuks
  • zoet zure rode kool* 400.0 g
  • cheddarkaas 150.0 g
  • waterkers 1.0 bakje
  • shiso purper cress 0.5 bakje

Door de rookworst te grillen krijgt de "hotdog" nog meer karakter. Natuurlijk kan dit recept ook gemaakt worden zonder deze te grillen.

...

Bereiding

  1. Hotdog

    Verwarm de rookworsten in de verpakking.Haal de rookworsten uit de verpakking en smeer ze in met wat olie.Grill de rookworsten op de grill of bakplaat.
  2. Garnituur

    Was de sla en droog deze voorzichtig zonder te kneuzen.Halveer de slablaadjes en maak ze aan met wat vinaigrette.Snijd de augurken met een wafelmesje in plakjes.Snijd de lente ui in ringen.
  3. Opmaak

    Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in.Verdeel de kropsalade, zoetzure rode kool en leg daarop de gegrilde rookworst.Schaaf de cheddar erover en garneer met de waterkers, lente ui en de shiso.Serveer de haute dog met de ketchup.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu