Menu
Punten

Ingrediënten

+

Salade:

  • krielaardappels in de schil 1.2 kg
  • komkommer, mini 400.0 g
  • Gemarineerde artisjokken 300.0 g
  • gerookte forelfilet 300.0 g
  • kervel 20.0 g
  • dille 20.0 g
  • platte peterselie 20.0 g
  • witte peper

Opmaak:

  • zuurdesem croutons 100.0 g
  • baby kale 60.0 g
  • shiso purper cress 1.0 bakje
  • basilicum cress 1.0 bakje

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten.
Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden.
Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en take away.

...

Bereiding

  1. Salade:

    • Was de kriel en kook ze in de schil met wat zout.
    • Snijd de gekookte kriel aardappeltjes in plakjes van 1 cm dikte.
    • Snijd de mini komkommers in plakjes en de artisjokken grof.
    • Breek de forelfilets in stukjes, pluk de kruiden en hak ze grof.
    • Meng de gesneden kriel samen met de komkommer, artisjokken, forel, kruiden en de dressing. Breng het geheel op smaak met wat vers gemalen witte peper.
  2. Opmaak:

    • Verdeel de aardappel forel salade over de salade bowls.
    • Maak de salade af met de baby kale en wat shiso en basilicum blaadjes.
    • Verpak de croutons apart in een disposable bakje.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu