Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

De nieuwe sluitingstijden gooien de ‘normale’ gang van zaken in de horeca overhoop. Met een sluitingstijd van 20:00 moeten gasten eerder aan tafel. Dat betekent dat je mise en place ook eerder klaar moet zijn. Terwijl er niet meer personeel beschikbaar is; want het personeelstekort is op dit moment nog steeds een heet hangijzer voor de horeca.

Hoe kan je als chef omgaan met personeelsdruk, tijd winnen in de bereiding en tóch topkwaliteit bieden?

De veelzijdige bouillons van Knorr Professional zijn betrouwbaar, puur en smaakvol en vormen een stabiele basis onder jouw soepen, sauzen en pastagerechten. Zo behoud je ruimte voor jouw eigen creativiteit en signatuur, ook als tijd een steeds schaarser goed is.

Download de recepten!

Download de recepten!

Benieuwd hoe Knorr Professional jou tijdwinst kan opleveren? Bekijk hier het gratis boekje met negen inspirerende recepten voor chefs.

Download de recepten