Menu
Punten

De Nederlandse lunchcultuur zat al in de lift. De gedwongen vroege sluitingstijd van de horeca zorgt er nu helemaal voor dat gasten en bezoekers vaker gebruik maken van de lunch om samen te komen. Vanuit het personeelstekort is het van belang om gebruik te maken van slimme ingrediënten waarmee je meer in minder tijd kunt realiseren. De producten van Knorr Professional helpen je hierbij.

Lees onze veelzijdige tips & tricks voor een flexibele en verrassende lunchstrategie met bouillon!

Hoe kan je als chef omgaan met personeelsdruk, tijd winnen in de bereiding en tóch topkwaliteit bieden? De veelzijdige bouillons van Knorr Professional zijn betrouwbaar, puur en smaakvol en vormen een stabiele basis onder jouw soepen, sauzen en pastagerechten. Zo behoud je ruimte voor jouw eigen creativiteit en signatuur, ook als tijd een steeds schaarser goed is.

Download de recepten!

Download de recepten!

Benieuwd hoe Knorr Professional jou tijdwinst kan opleveren? Bekijk hier het gratis boekje met negen inspirerende recepten voor chefs.

Download de recepten
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu