Menu
Punten

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

01:27

1. Inleiding

Maak kennis met Chef Michelle Theron van Hazendal Wine Estate.  Deel haar visie voor lokale producten en leer twee heerlijke Veganistische gerechten te bereiden - een parfait van zoete kokosnoot en duindoorn gevolgd door gnocchi van pompoen en hazelnoot. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

03:03

2. Parfait Deel 1

Leer een plantaardig deeg te maken, vervang traditionele ingrediënten door veganistische alternatieven en krijg toptips over de timing en temperaturen bij het bakken in de oven.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:53

3. Parfait Deel 2

Maak een praliné van pecannoten met rooibos- en citroenthee. Krijg begeleiding voor de perfecte structuren en temperaturen.

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:47

4. Parfait Deel 3

Duindoornpuree en kumquatconfituur mengen voor het koken, opwarmen, afkoelen en invriezen om kokosparfaits te maken. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:58

5. Parfait Deel 4

Voeg jouw componenten samen om een gelaagd dessert met kracht van planten en veel smaak te creëren!

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:41

6. Gnocchi Deel 1

Speel in op de kracht van planten met deze gnocchi-schotel. Leer een perfect deeg kneden en rollen, alvorens het vorm te geven en te koken. 

This video player may use cookies or other browser storage. If you agree to this please click the Accept button below.

02:56

7. Gnocchi Deel 2

Maak jouw gnocchi krokant en goudbruin en voeg er vervolgens kruidige en hartige smaken aan toe voor een kleurrijk herfstresultaat.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu