Menu
Punten

01:27

1. Inleiding

Maak kennis met Chef Michelle Theron van Hazendal Wine Estate.  Deel haar visie voor lokale producten en leer twee heerlijke Veganistische gerechten te bereiden - een parfait van zoete kokosnoot en duindoorn gevolgd door gnocchi van pompoen en hazelnoot. 

03:03

2. Parfait Deel 1

Leer een plantaardig deeg te maken, vervang traditionele ingrediënten door veganistische alternatieven en krijg toptips over de timing en temperaturen bij het bakken in de oven.

02:53

3. Parfait Deel 2

Maak een praliné van pecannoten met rooibos- en citroenthee. Krijg begeleiding voor de perfecte structuren en temperaturen.

02:47

4. Parfait Deel 3

Duindoornpuree en kumquatconfituur mengen voor het koken, opwarmen, afkoelen en invriezen om kokosparfaits te maken. 

02:58

5. Parfait Deel 4

Voeg jouw componenten samen om een gelaagd dessert met kracht van planten en veel smaak te creëren!

02:41

6. Gnocchi Deel 1

Speel in op de kracht van planten met deze gnocchi-schotel. Leer een perfect deeg kneden en rollen, alvorens het vorm te geven en te koken. 

02:56

7. Gnocchi Deel 2

Maak jouw gnocchi krokant en goudbruin en voeg er vervolgens kruidige en hartige smaken aan toe voor een kleurrijk herfstresultaat.

Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu