Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

Garnituur

  • zuurdesembrood 1 st
  • zuurkoolspek gekookt 100 g
  • gerookt spek, blokjes 50 g
  • airbag, gefrituurd 25 g
  • bieslook 10 g
  • truffeltapenade 50 g
  1. Soep

    Maak de sjalotjes schoon en snijd ze fijn. Verhit de olijfolie en voeg de sjalotjes en de knoflook toe. Laat het geheel rustig garen zonder te kleuren. Voeg vervolgens de gefruite spek en uien samen met de zuurkool toe.
    Maak ondertussen een liter kippenbouillon. Voeg de kippenbouillon samen met de kookroom toe aan het zuurkoolmengsel. Laat het geheel twintig minuten rustig koken. Pureer de soep in een blender en voeg tijdens het pureren de boter toe.
  2. Garnituur

    Snijd het zuurdesembrood in dunne plakken en snijd ze netjes bij. Smeer ze in met wat olijfolie en bak ze krokant in de oven op ca 130˚C. Snijd het zuurkoolspek in dobbelsteentjes en het gerookte spek in julienne. Frituur de airbag in wat olie tot het souffleert en vervolgens het gerookte spek tot het krokant is. Snijd de bieslook fijn en besmeer de crostinis met wat truffeltapenade.
    Verdeel de drie bereidingen van spek erover en serveer deze bij de soep.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan