Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L
    Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L
    200 g
    Knorr Supérieur Bretonse Vissoep Poeder 11L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • water 2 l
  • venkel, brunoise 200 g
  • lavas 5 g
  • fruits de mer 400 g
  • lente-uitjes 100 g

Opmaak

  • Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg
    50 g
    Knorr Croutons Naturel 0,58kg is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de venkel en de fijngesneden lavas toe en kook de soep gedurende 5 minuten rustig door. Snijd ondertussen de lenteui in ringetjes. Voeg de “fruits de mer” toe vlak voor het serveren van de soep.
  2. Opmaak

    Schep de soep in de soepkommen en garneer met de croutons en de lenteuitjes.