Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bereiding

  • water 2.5 l
  • Prei, wortel, courgette en cavolo nero, gesneden 1.2 kg
  • Tomaten, blik 500 g
  • Cannellini bonen, gekookte 250 g
  • verse rozemarijntakjes, gerist 2 st
  • verse oregano 4 g

Garnalen

  • zuurdesembrood 30 plakken

Opmaak

  1. Bereiding

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au bain marie’ in een pan met heet water (zie verpakking). Breng het water aan de kook en voeg de basis bouillon toe. Voeg de gesneden groenten, tomaten, bonen en de kruiden toe. Kook de soep gedurende 15 minuten rustig door.

  2. Garnalen

    Rooster het zuurdesembrood.

  3. Opmaak

    Schep de soep in de soepborden en serveer met het geroosterd brood en de pesto.