Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Saus:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • gehaktballetjes,gebraden 30 stuks
  • Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    700 g
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Salade:

  • rode ui 1 st
  • tomaten 5 st
  • komkommer 1 st
  • Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L
    1 dl
    Hellmann's Basil Vinaigrette Vloeibaar 1L is aan je winkelwagen toegevoegd

Tortilla's

  • eieren 2 st
  • Tortilla's 10 g
  • Phase Professional met natuurlijke botersmaak 0,9L

Bereiding

  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Verwarm de gehaktballetjes in de saus.
  2. Salade:

    Snijd de rode ui in halve ringen en de komkommer en tomaat in grove stukken.

  3. Tortilla's

    Klop de eieren los en haal de tortilla’s door het losgeklopte ei. Verhit de Phase in een non stick koekenpan en bak de tortilla snel aan beide kanten.
  4. Opmaak:

    Leg de tortilla’s op de borden, verdeel de gehaktballetjes met de curry erop. Verdeel de salade erover en maak het geheel af met de vinaigrette.