Menu
Punten
+

Saus:

  • zonnebloemolie 20 g
  • witte uien, blokjes 100 g
  • gehaktballetjes,gebraden 30 stuks

Salade:

  • rode ui 1 st
  • tomaten 5 st
  • komkommer 1 st

Tortilla's

  • eieren 2 st
  • Tortilla's 10 g
  • geklaarde boter
  1. Saus:

    Verhit de olie, voeg de uien toe en stoof ze zachtjes gaar. Voeg de Madras saus toe en breng het geheel aan de kook. Verwarm de gehaktballetjes in de saus.
  2. Salade:

    Snijd de rode ui in halve ringen en de komkommer en tomaat in grove stukken.

  3. Tortilla's

    Klop de eieren los en haal de tortilla’s door het losgeklopte ei. Verhit de Phase in een non stick koekenpan en bak de tortilla snel aan beide kanten.
  4. Opmaak:

    Leg de tortilla’s op de borden, verdeel de gehaktballetjes met de curry erop. Verdeel de salade erover en maak het geheel af met de vinaigrette.