Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • brunoise van rode paprika 150 g
  • aubergines 150 g
  • courgettes, blokjes 150 g
  • Witte ui 100 g

Garnituur

  • rouget filet zonder schubben/graatjes 10 stuks

Opmaak

  • basilicum cress 10 g
  • olijfolie extra vergine 10 g
  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Voeg de gesneden groenten toe en kook de zoete tomatensoep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Snijd ondertussen de mulfilet in mooie stukjes en kruid ze met wat zout en peper. Bak de gesneden mulfilet kort aan beide kanten in weinig Phase.
  3. Opmaak

    Verdeel de mul over de borden en schep de soep erover. Garneer de soep met basilicumcress en wat druppels olijfolie.