Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Knorr Tomatensoep Poeder 20L
    Knorr Tomatensoep Poeder 20L
    120 g
    Knorr Tomatensoep Poeder 20L is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • Shoarmavlees, gekruid 350 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tuinboontjes 250 g
  • witte bonen 150 g
  • platte peterselie 10 g
  • mintblaadjes 10 g
  • Gezouten citroen 30 g

Bereiding

  1. Soep

    Breng twee liter water aan de kook en voeg al roerend het afgewogen soeppoeder toe. Kook de soep gedurende 5 minuten rustig door.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen het shoarmavlees in wat Phase en voeg de knoflook toe. Voeg de tuinboontjes en de afgespoelde witte bonen aan de soep toe. Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  3. Opmaak

    Verdeel het shoarmavlees over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Shoarmavlees, gekruid 350 g
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd
  • tuinboontjes 250 g
  • platte peterselie 10 g
  • mintblaadjes 10 g
  • Gezouten citroen 30 g

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of 'au bain marie' in een pan met heet water.
  2. Garnituur

    Bak ondertussen het shoarmavlees in wat Phase en voeg de knoflook toe. Voeg de tuinboontjes en de afgespoelde witte bonen aan de soep toe. Snijd de kruiden en de citroenschil in fijne reepjes.
  3. Opmaak

    Verdeel het shoarmavlees over de soepkoppen. Schep de soep in de soepkoppen en garneer de kruiden en de gezouten citroen.