Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Soep

  • Unox Basis Kippenbouillon voor 5L
    Unox Basis Kippenbouillon voor 5L
    1 zak
    Unox Basis Kippenbouillon voor 5L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • olie 40 g
  • galanga laos 80 g
  • citroengras 200 g
  • daon djeroek poeroet 12 g
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    35 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • rode curry pasta 80 g
  • limoensap 80 g
  • water 2.5 l
  • kokosmelk 2.8 l
  • Thai fish sauce 35 g
  • Knorr Maizena Express Blank 1kg
    Knorr Maizena Express Blank 1kg
    100 g
    Knorr Maizena Express Blank 1kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • brunoise van rode paprika 1 kg
  • waterkastanjes 1 kg
  • Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g
    Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g
    900 g
    Knorr Soepverrijker Gesneden Kippenvlees 850g is aan je winkelwagen toegevoegd

Bereiding

  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au-bain-marie’ in een pan met heet water. Verwarm de olie en voeg de fijngesneden galanga, citroengras, djeroek poeroet, knoflook en de curry pasta toe. Voeg het limoensap, water, kippenbouillon, kokosmelk en de vissaus toe. Breng de soep aan de kook en zet de hittebron laag en laat het geheel ca 35 minuten trekken. Passeer de soep door een zeef. Bind de soep met de maizena. Voeg de paprika, waterkastanje en het kippenvlees toe.