Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Soep

  • olie 40 g
  • galanga laos 80 g
  • citroengras 200 g
  • daon djeroek poeroet 12 g
  • rode curry pasta 80 g
  • limoensap 80 g
  • water 2.5 l
  • kokosmelk 2.8 l
  • Thai fish sauce 35 g
  • brunoise van rode paprika 1 kg
  • waterkastanjes 1 kg
  1. Soep

    Verwarm de soep in gesloten verpakking in de combisteamer of ‘au-bain-marie’ in een pan met heet water. Verwarm de olie en voeg de fijngesneden galanga, citroengras, djeroek poeroet, knoflook en de curry pasta toe. Voeg het limoensap, water, kippenbouillon, kokosmelk en de vissaus toe. Breng de soep aan de kook en zet de hittebron laag en laat het geheel ca 35 minuten trekken. Passeer de soep door een zeef. Bind de soep met de maizena. Voeg de paprika, waterkastanje en het kippenvlees toe.
+