Thaise viskoekjes met zoete chilli saus (delivery) | Unilever Food Solutions
Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Viskoekjes:

  • aardappels geschild 500 g
  • rode ui 50 g
  • bosuitjes in dunne ringen 100 g
  • koriander grofgehakt 16 g
  • limoenblad 2 st
  • limoen 2 st
  • ei 2 st
  • Thaise rode curry pasta 15 g
  • maizena 30 g
  • zout en peper
  • Panco 100 g
  • zonnebloemolie
  • tonijn, blik 640 g

Salade:

  • witte kool 0.5 st
  • radijs 10 st
  • komkommer 0.5 st
  • bosui 3 st
  • koriander 10 takjes
  1. Viskoekjes:

    Kook de aardappels, pureer ze en laat het geheel afkoelen. Snijd ondertussen de rode ui, bosui, koriander en het limoenblad fijn en rasp de limoenschil. Meng alle ingrediënten met uitzondering van de panko met elkaar en breng op smaak met wat zout en peper. Laat het mengsel opstijven in de koeling. Verdeel met behulp van een ijsbolknijper de massa in 30 gelijke porties. Vorm de porties in de panko tot platte koekjes. Bak de viskoekjes in ruim olie aan beide kanten bruin.
  2. Salade:

    Snijd de witte kool in ragfijne julienne met behulp van een snijmachine. Snijd de radijs, komkommer en de bosui in fijne julienne. Meng de gesneden groenten met elkaar.
  3. Opmaak:

    Verdeel de witte kool salade over de disposable bakjes en leg de viskoekjes erbij. Verpak de zoete chilli saus in aparte disposable bakjes.