Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Tarbot

  • tarbotfilet 1250 g

Carbonaramousse

Doperwten

  • doperwten, gedopte 700 g
  • uien, fijngesneden 50 g
  • olijfolie extra vergine
  • zout en peper

Opmaak

  • hazelnootolie
  • olijfolie extra vergine
  1. Tarbot

    Fileer de tarbot.
  2. Carbonaramousse

    Vermeng voor de carbonaramousse het eigeel met de Blue Band in een pan en verhit tot 80°C.
    Voeg peper en zout toe en schenk het mengsel in een slagroomspuit.
  3. Doperwten

    Maak de doperwtjes schoon en roerbak ze met de uien en peper en zout naar smaak in olijfolie.

  4. Asperges

    Was en schil de asperges.
    Gaar ze 4 minuten op 100°C in een stoomoven en leg ze vervolgens in water en ijs.
  5. Opmaak

    Bak de tarbot met een beetje olie in een pan.
    Leg de slagroomspuit in een bakje water.
    Grill de asperges.
    Leg de vis op een bord.
    Voeg de carbonaramousse, de warme doperwtjes en de asperges toe en maak het gerecht af met de hazelnootolie.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan