Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Tartaar

  • Palmesteyn Boeuf blonde (bavette) 1500 g
  • Cornichons brunoise gesneden 75 g
  • platte peterselie, gesnipperd 12.5 g
  • pijnboompitten, geroosterd 37 g
  • dijon mosterd 75 g
  • sjalotjes, gesnipperde 37 g
  • grove gesneden kappertjes 50 g
  • tabasco
  • Worcestersaus
  • zout en peper

Opmaak

  1. Tartaar

    Maak de onderdelen van de gehaktmolen heel goed schoon en ontsmet, maal het vlees op de gewenste grofheid.
    Bij hakken met de hand zorg dat de snijplank goed schoon en koud is ( 15 min in vriezer ) en ontsmet het mes.
    Meng 2/3 van de peterselie, sjalot, mosterd, cornichons, kappertjes en pijnboompitten door het vlees, bewaar de rest om het bord te garneren.
  2. Opmaak

    Verdeel het vlees over 10 personen en doe dit in een steker.
    Scheid de eieren met een ‘ei scheider’. Gooi het kapje van de schaal weg en doe de eidooier terug in de onderkant van de schaal. Plaats de eidooier met schaal in het midden van de tartaar.
    Garneer de borden met de overige ingrediënten, garneer met wat mizuma of crazy pea en werk af met de vinaigrette.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan