Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

rijst

  • sushirijst 600 g
  • sushirijstazijn

Garnituur

  • zalmfilet 600 g
  • avocado 3 stuks
  • mango 1 st
  • komkommer, mini 5 stuks
  • radijs 5 st
  • lente-uitjes 3 st

Saus

  • ponzu 30 g

Opmaak

  • gember 75 g
  • furikake 20 g
  • borage cress 1 st
  • Hellmann's Jalapeno Ginger Vinaigrette 5 dl
  1. rijst

    Was de rijst en kook deze gedurende 20 minuten. Schep de rijst op een plateau, besprenkel met wat sushi rijstazijn en laat het geheel afkoelen.

  2. Garnituur

    Snijd de zalmfilet in blokjes. Maak de avocado en de mango schoon en snijd ze in blokjes. Snijd de komkommer en de radijs in plakjes en de lente ui in ringetjes.

  3. Saus

    Meng de mayonaise met de ponzu.

  4. Opmaak

    Verdeel de rijst in de bowl samen met de zalm, avocado, mango, komkommer, radijs en de lente ui. Verdeel de gember en garneer met furikake en de borage. Maak de bowl af met de vinaigrette en serveer met de ponzu mayonaise.