Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Panna Cotta:

  • volle melk 460 ml
  • kaneelstokjes
  • sinaasappelsap 240 ml

Saus:

  • volle melk 100 ml
  • chocolade pure 70% 140 g
  • honing, vloeibaar 60 ml

Noten:

  • kristalsuiker 120 g
  • water 60 ml
  • walnoten grof gehakt 80 g
  1. Panna Cotta:

    Breng de melk aan de kook met de kaneelstok en laat 15min. trekken.
    Verwijder de kaneelstok en los naasthet vuur al roerend de Panna Cotta er in op.
    Voeg de koude Blue Band en het sinaasappelsap toe en verdeel in potjes.
    Laat opstijven in de koeling, haal uit de vormpjes.

  2. Saus:

    Breng de melk aan de kook en smelt er de chocolade in, voeg de honing toe en laat afkoelen.

  3. Noten:

    Maak een blonde caramel met de suiker en een beetje water, voeg de walnoten toe, meng goed onder en laat op een plaat afkoelen.
    Dresseer de Panna Cotta op een bord, werk af met de chocolade-honingsaus en de gecarameliseerde walnoten.

+