Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Panna cotta

Compote

  • rode port 1 dl
  • rode wijn 1 dl
  • suiker, fijn 70 g
  • rabarber, gesneden 400 g

Eiwitschuim

  • water 150 g
  • eiwitpoeder 20 g

Opmaak

  • peta crispy framboos 40 g
  1. Panna cotta

    Breng de panna cotta met de theezakjes al roerende tegen de kook.
    Laat de thee gedurende ca 5 minuten trekken.
    Haal de thee zakjes eruit als de panna cotta voldoende smaak heeft overgenomen.
    Verdeel de panna cotta in flexipan matten en laat het geheel in de koeling opstijven.
  2. Compote

    Breng de crème de cassis samen met de port, rode wijn en de suiker aan de kook.
    Voeg de gesneden rabarber toe en kook deze kort.
    Laat de rabarber afkoelen.
  3. Eiwitschuim

    Meng het water met de suiker en roer het eiwitpoeder erdoor.
    Klop de massa stijf in een planeetmenger.

  4. Opmaak

    Vries de panna cotta eventueel iets aan om gemakkelijker te lossen.
    Los de panna cotta op de borden.
    Spuit mooie bolletjes eiwitschuim op de panna cotta en het bord.
    Brand met een brander het eiwitschuim lichtbruin.
    Verdeel de rabarbercompote erbij en gaarneer met wat crispy framboos.
+