Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Panna cotta

Gesuikerde groenten

  • suiker 600 g
  • water 600 g
  • citroen
  • limoen 1 st
  • kaneelstokjes 1 st
  • Vanillestokje 1 st
  • kruidnagel 2 st
  • gember 1 st
  • verse laurier 3 bladen
  • winterwortel 0.5 g
  • truffelaardappels 4 st
  • rode bieten 1 st
  • flespompoen 0.12 st
  • bleekselderij 0.25 g

Opmaak

  • limoencress 1 bakje
  1. Panna cotta

    Breng de panna cotta met de theezakjes al roerende tegen de kook.
    Laat de thee gedurende ca 5 minuten trekken.
    Haal de thee zakjes eruit als de panna cotta voldoende smaak heeft overgenomen.
    Roer de kleurstof door de panna cotta.
    Verdeel de panna cotta in flexipan matten en laat het geheel in de koeling opstijven.
  2. Gesuikerde groenten

    Doe de ingrediënten voor het suikerwater in een pan en breng het geheel aan de kook.
    Maak de groenten schoon en snijd deze in brunoise.
    Blancheer de groenten afzonderlijk van elkaar en zet ze onder met het suikerwater.
    Laat de groenten tenminste 12 uur marineren.
  3. Opmaak

    Serveer de panna cotta met de gesuikerde groenten en garneer met limoencress.
+