Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Bouillon

  • water 2 l
  • cepes, gedroogd 20 g
  • paddenstoelenmix 500 g

Garnituur

  • scharrel eieren 5 st
  • platte peterselie 20 g
  • dille 15 g
  • bieslook 10 g
  • zout en peper
  1. Bouillon

    Breng twee liter water aan de kook en voeg de bouillon gelei toe. Voeg de gedroogde cêpes toe en laat het geheel rustig trekken. Maak ondertussen de paddenstoelen schoon. Bak de paddenstoelen kort en kruid ze met zout en peper. Voeg de paddenstoelen op het laatste moment aan de bouillon toe.
  2. Garnituur

    Pluk de kruiden en snijd de bieslook. Klop de eieren in een bekken los, voeg de kruiden toe en wat peper. Verhit wat Phase in de koekenpan en bak hierin de kruidenflensjes. Snijd de flensjes in repen.
  3. Opmaak

    Serveer de paddenstoelenbouillon in een soepterrine of glazen theepot. Verdeel de kruidenflensjes over de borden. Schep of giet de paddenstoelenbouillon aan tafel in de borden. Of: Verdeel de kruidenflensjes samen met de gebakken paddenstoelen over de borden en schep de bouillon erop.