Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Aardappels

  • Nieuwe aardappels 30 st
  • Gevogeltesaucijzen met gerookte eend 10 st
  • geklaarde boter
    geklaarde boter
    geklaarde boter is aan je winkelwagen toegevoegd

Garnituur

  • zilveruitjes 250 g
  • zout en peper
  • Knorr Primerba Tijm 340g
    Knorr Primerba Tijm 340g
    2 g
    Knorr Primerba Tijm 340g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Paprika Puree 750g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g
    10 g
    Knorr Professional Paprika Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g
    2 g
    Knorr Professional Knoflook Puree 750g is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L
    4 dl
    Knorr Professional Gevogeltefond 1L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • Knorr Professional Gevogelteglace 20L
    Knorr Professional Gevogelteglace 20L
    12 g
    Knorr Professional Gevogelteglace 20L is aan je winkelwagen toegevoegd
  • witte bonen, gekookt 500 g
  • doperwten 150 g

Opmaak

  • Salad Peas 1 bakje
  • Oost-Indische kers blaadjes 20 st

Bereiding

  1. Aardappels

    Schil de aardappels en hol ze uit met een parisienneboor. Blancheer de aardappeltjes met wat zout. Haal ondertussen de saucijzen leeg en verdeel in 30 gelijke porties. Vul de aardappels met de farce en bak ze om en om in wat Phase.
  2. Garnituur

    Maak de zilveruitjes schoon en bak ze in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Voeg de tijm-, paprika- en knoflookpuree toe. Voeg de gevogeltefond toe en breng het geheel aan de kook en laat de fond iets reduceren. Breng het geheel op smaak met de gevogelteglace. Voeg dan de gevulde aardappeltjes samen met de witte bonen toe en laat deze rustig onder een deksel in de fond garen. Blancheer ondertussen de doperwten.
  3. Opmaak

    Schep de gevulde aardappels samen met de zilveruitjes, witte bonen en de doperwten in de borden. Maak het geheel af met wat Crazy Peas en de Oost-Indische kersblaadjes.