Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

+

Aardappels

Garnituur

Opmaak

  • Salad Peas 1 bakje
  • Oost-Indische kers blaadjes 20 st
  1. Aardappels

    Schil de aardappels en hol ze uit met een parisienneboor. Blancheer de aardappeltjes met wat zout. Haal ondertussen de saucijzen leeg en verdeel in 30 gelijke porties. Vul de aardappels met de farce en bak ze om en om in wat Phase.

  2. Garnituur

    Maak de zilveruitjes schoon en bak ze in wat Phase en kruid ze met zout en peper. Voeg de tijm-, paprika- en knoflookpuree toe. Voeg de gevogeltefond toe en breng het geheel aan de kook en laat de fond iets reduceren. Breng het geheel op smaak met de gevogelteglace. Voeg dan de gevulde aardappeltjes samen met de witte bonen toe en laat deze rustig onder een deksel in de fond garen. Blancheer ondertussen de doperwten.
  3. Opmaak

    Schep de gevulde aardappels samen met de zilveruitjes, witte bonen en de doperwten in de borden. Maak het geheel af met wat Crazy Peas en de Oost-Indische kersblaadjes.
+

Inloggen

  • Hoe trek je meer gasten naar je zaak?
  • Hoe verhoog je je marge?
  • Hoe kan je het beste inspelen op trends?
Maak een account aan