Menu
Punten

Ik werk in…

Ga verder

Uw inhoud is gewijzigd op basis van uw situatie

Ingrediënten

+

Curry

  • De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg
    350 g
    De Vegetarische Slager NOMince Rulgehackt 2 kg is aan je winkelwagen toegevoegd
  • zonnebloemolie 30 g
  • koriander 15 g
  • Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L
    700 g
    Knorr Patak’s Madras Curry Saus 2.2 L is aan je winkelwagen toegevoegd

Opmaak

  • naanbrood, klein 10 stuks
  • kokos chips 30 g

Bereiding

  1. Curry

    Bereid het rul gehackt zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de Madrassaus en voeg de koriander toe. Vermeng het rul gebakken gehackt met de Madras saus.
  2. Opmaak

    Verwarm de naan broodjes en verdeel de curry erover. Garneer met de kokossnippers.