Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten:

Gehaktballetjes:

  • gehakt 450.0 g
  • kerstomaatjes 500.0 g

Tomatenvinaigrette:


Deze recepten zijn speciaal ontwikkeld en geschreven voor traiteurs. Er is rekening gehouden met de vraag van de klant, bereiding en presentatie. Maar ze kunnen natuurlijk inspiratie zijn voor alle chefs. .

...

Bereiding

  1. Groenten:

    Meng de kikkererwten en de stukken courgette met de 50 gr Geconcentreerde Groentebouillon, paprika, knoflookpuree en de sambal.
  2. Gehaktballetjes:

    Maak van het gehakt soepballetjes van circa 20 gr en voeg deze bij de groentemix.
    Plaats het verkregen mengsel in een ovenschaal en bak deze op 180ºC circa 10 minuten.
    Voeg de kersttomaatjes toe en laat nog 5 minuten verder garen in de oven.
  3. Tomatenvinaigrette:

    Meng de Vinaigrette met de Tomatino, Primerba en de 20 gr Geconcentreerde Groentenbouillon.
  4. Opmaak:

    Dresseer de warme mix van groenten en balletjes op het bord en maak het geheel af met de tomatenvinaigrette.
    De tomatenvinaigrette kan zowel koud als warm.
    TIP! Je kan de kikkererwten ook vervangen door linzen voor extra vezels.
Cook&Save
Producten
Recepten
Winkelmand
Menu